Preferatele Ivatherm - TOP 5

Despre produsele Ivatherm v-am mai povestit pe blog, cu multiple ocazii. Dar tocmai pentru că am vorbit de atâtea, cred ca se cuvine să fac și un Top 5 - așa cum îl văd eu acum, după ce am încercat mai multe produse de-a lungul timpului și am recumpărat o bună parte din ele. 



Nu mă pot lăuda încă cu testarea tuturor gamelor - așa că dacă aveți experiențe faine cu altele dintre produsele lor, pe care eu nu le menționez aici, vă rog să-mi scrieți în comentarii. 

Gelul de curățare Ivahidra+ este deja un veteran pe blogul meu. V-am povestit deja în detaliu despre el într-un review, dar de atunci am mai trecut prin cel puțin 3-4 butelcuțe. Aș zice că e cel mai recumpărat produs de curățare din colecția mea - și care nu-mi lipsește niciodată din dulap. 


Îl folosesc atât pe ten (mai ales pentru curățarea de seară) cât și pe corp atunci când am pielea mai uscată, iritată.. sau în general mofturoasă. Un fel de long story short ar fi că nu are alcool, parfum sau alte ingrediente iritante. Este multifuncțional și se descurcă de minune cu pielea sensibilă. 


Un alt produs la fel de multifuncțional este apa termală pe care eu o folosesc indiferent de anotimp. Dincolo de răcorire sau calmarea pielii după epilat, eu o mai folosesc pe ten, atunci când vreau să "așez" mai multe produse:
Fie înainte de boosterul cu Acid Hialuronic (ajută mult să ai pielea umedă), fie atunci când anumite produse fac scămițe pentru că le-am frecat în loc să le tapotez. Life savior!


Pentru ten ador (printre altele) serumul uleios Synergy. L-am folosit cu mult succes în perioada mai rece, dar și vara când aveam nevoie de un tratament mai emolient. Aplicat în cantitate mică este absorbit rapid în piele și potențează cremele ce sunt aplicate ulterior. 

Eu l-am folosit și pentru masaj facial și s-a descurcat foarte bine, nefiind gras și lăsându-mi tenul hrănit. Intenționez să-mi cumpăr cât de curând o sticluță nouă, pentru că pe ultima am terminat-o de câteva săptămâni deja. 


Pentru buze folosesc de ceva vreme balsamul din gama Multi-performance care mi se pare extraordinar. Dacă nu mă înșel a apărut și el la un moment dat (alături de uleiul de mai sus) în preferatele anului. În continuare mi se pare că seamănă un pic cu balsamul de buze NUXE, doar că vine într-un recipient mult mai igienic și la un preț mai prietenos. 

La cei 15 ml este și destul de spornic - așa că eu mi-am făcut iarna cu el, și încă mai am un pic. Îl țin de obicei în geantă pentru că e foarte ușor de folosit on the go (spre deosebire la produsele care vin la borcănel și care s-ar umple rapid de bacterii. 


Ultimul produs de pe listă (dar nici pe departe ultimul care îmi place) este tot din gama Multi-performance și este crema de mâini. Despre ea nu îmi amintesc să fi apucat să vă povestesc pe larg, așa că voi da aici mai multe detalii. 

Este o cremă ușoară, care se absoarbe rapid și care lasă pielea mâinilor hidratată instant. Nu are reziduu lipicios sau uleios - așa că nu am avut probleme în a o folosi și apoi a mă întoarce imediat la tastatură, motiv pentru care a devenit preferata mea la lucru. Un alt aspect care m-a convins, poate cel mai mult, ar fi că atunci când e folosită cu regularitate, efectele se văd pe termen lung: adică nu mai am nevoie să o aplic chiar de fiecare dată când merg să mă spăl pe mâini.

Vine într-un recipient simplu, de 50 ml, iar prețul este de aproximativ 33 lei (dar pe site-ul Ivatherm există destul de des reduceri de 30% sau cadouri la achiziții). 


Și pentru că am vorbit de crema de mâini, voi trișa un pic și voi menționa fugitiv și crema de corp din aceeași gamă - pentru că are efecte foarte asemanatoare. 

Gata.. mă opresc aici cu lista, dar aștept să citesc și părerile voastre. Iar dacă vă plac tipul acesta de topuri, dați-mi de știre și le voi pregăti și pentru alte branduri pe care le folosesc, sau eventual pe tipuri deproduse. 
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes