Comandă iHerb 2

Cei de la iHerb fac lucrurile din ce în ce mai ușoare pentru noi, chiar dacă suntem în Europa. De anul acesta au introdus loiality credit, ceea ce înseamnă că 10% din fiecare comandă pe care o facem se întoarce în contul nostru ca și credite. De obicei, la mine, suma aceasta e îndeajuns pentru a suporta cheltuielile de transport pentru comanda următoare - care oricum nu sunt foarte mari. 

Am pus ultima comandă la final de ianuarie, iar săptămâna trecută, cam după 13-14 zile am mers să ridic coletul. Am apucat să și încerc produsele, așa că pe lângă prezentarea micului haul vă voi spune și primele mele păreri, urmând să revin cu review-uri la unele dintre ele după ce apuc să le folosesc o perioadă mai lungă. 





Încep cu Eucerin. Mie îmi place mult această firmă și am de obicei mare încredere în produsele lor. În ultimele săptămâni mă alesesem cu o iritație destul de persistentă - poate din cauza mâncării, a oboselii sau vreunui produs cosmetic nu tocmai potrivit - și nu știam cum să mai scap de ea. Și cum nu mai găseam în farmacii loțiunea pe care o foloseam în mod normal de la Eucerin am zis să o încerc pe aceasta. Nu are alcool sau parfum și mi se pare foarte blândă cu tenul. Este deasemenea și extrem de hidratantă, deci poate înlocui lejer o cremă de noapte. Cantitatea este și ea destul de mare (57g) și pare să fie foarte spornică. 






Este varianta travel, de 12 ml, dar îmi place mult mai mult acest ambalaj decât cel tip borcănel de la varianta full size. Este o cremă ușoară pe care o folosesc de obicei dimineața, înaintea unei creme cu SPF. Miroase a citrice (cam ca și gelul de duș cu portocale de la Ziaja) dar eu nu am avut probleme cu ea. Data următoare cred că voi lua varinta night repair. 




Am văzut acest ulei la Julie și cum până acum am mai încercat produse recomandate de ea și mi-au priit, am zis că trebuie încercat. L-am folosit seara, nu zi de zi, dar destul cât să observ că se absoarbe ceva mai repede decât uleiul de migdale și că nu mi-a înfundat porii. Îmi place și cred că e o variantă ok și pentru tenul mixt/gras.





Îmi plac pensulele Ecotools, iar cum acest set era la reducere am zis că aș putea să le încerc. Sunt mult mai mici decât mă așteptam - în poză, mai ales la cele 2 pentru ochi puteți să vedeți aproape întreaga lungime a lor. Nu am o problemă cu lungimea, iar pensula în unghi a urcat repede între favorite pentru fardul de sprâncene. 
Sunt moi și nu pierd fire la spălat și sunt extrem de travel friendly. Dacă vă tentează, săptămâna asta sunt reduceri de 20% la brandul Ecotools. 



Te acest tuș am auzit numai de bine și cum era în căutarea unului bun, l-am pus în coș. Îmi place mult modul de aplicare - are vârf de pensulă, nu cariocă și permite atât linii fine cât și mai grosuțe (nu foarte). Este foarte rezistent pe piele (dacă îl frecați nu se duce), dar din păcate nu rezistă deloc la apă. Oricum, eu l-am purtat cu succes jumătate de zi și m-am bucurat că nu a trebuit sa-mi chinui pielea ochilor cu frecat pentru a scoate tușul dintre gene. 



Îmi plac fardurile cremă mult mai mult decât cele pudră și auzisem că această gama de la Elf ar fi chiar faină. Din păcate era pe stoc doar nuanța Toast - un auriu chiar făinuț, dar am zis că la cei 3$ - reducerea de 20% de la momentul respectiv chiar nu am ce pierde. Este un produs ok - nu la fel de bun ca fardurile Color Tattoo, dar care dă un farmec aparte machiajului. Se aplică cel mai ok cu degetul (mi se pare că pe pensulă abia se ia) mai ales dacă vreți mai degraba un efect metalizat, nu sclipici dispersat. 



Ultimele produse din coș sunt alimentare. Ciocolata caldă de la Nestle este foate bună și vine într-o cutie cu 6 pliculețe. Am cumpărat-o la fiecare comandă și nu cred că voi renunța prea curând la ea. Siropul de arțar este singurul pe care nu l-am încercat încă, dar revin cu impresii după ce voi face clătite americane. 

Cam asta este ultima mea comandă iHerb. Dacă nu ați comandat încă de la ei, dar vreți să începeți acum, puteți folosi codul meu TDP993 care vă oferă 5$ reducere (din suma finală, deci în plus față de orice reducere de pe site). 

Voi comandați de obicei de pe iHerb sau de pe alte site-uri internaționale? 

Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes