Geroccosen Sun - Lapte protecție solară 30 - review

Bună fetelor!

Deși vara se cam termină în calendar, temperaturile de afară, precum și soarele ne spun că încă nu a venit vremea să renuțăm la mare, la plajă și mai ales - la protecția solară.
Deși vă povesteam aici de câteva produse de protecție solară pe care l-am folosit, am revenit cu încă unul care mi-a tot ocupat locul din rucsac. 

Vorbesc aici de laptele cu protecție solară de la Gerocossen. Am luat tot varianta cu SPF 30 (în ideea că o mai folosisem cu un an înainte și îmi plăcuse destul de mult), dar mă tentează și varianta cu SPF 50 (ce-ar putea fi rău?). 


După cum vă puteți da seama deja, mi-a plăcut crema aceasta. A fost alternativa mea (mai ieftină) care a reușit să-mi ofere ce nu a reușit spray-ul de la Avene: Nu îmi lăsa pielea prea lipicioasă nici măcar când făceam sport. Oricum, să o luăm cu începutul..

Gerocossen este o companie românească specializată pe produse de îngrijire ale pielii/părului. Gama de produse pentru protecția solară oferă variante de la 10 la 50 SPF, în diverse formule.
Laptele de corp pe care vreau să vi-l prezint vine într-un flacon de plastic de 200 ml, dar care este mai spornic decât a-ți putea crede după numărul de pe ambalaj. Prețul este și el destul de mic (între 16 și 21 de lei). Recipientul nu este deosebit, dar cine se mai uită? Dozarea produsului este ușoară, dar eu aș prefera totuși o variantă cu pompiță.

Este foarte alb, și are o textură destul de lichidă, întinzându-se ușor pe piele. Din fericire, nu rămâne deloc film alb sau uleios pe piele (bine, poate primele 1-2 minute, but then you're good to go).


Nu am avut probleme să mi se irite pielea sau să îmi apară coșuri, deci aici primește extra bile albe. Nu mă pot plânge nici de protecția pe care o oferă: vara asta nu m-am ars deloc, ci doar m-am bronzat un pic pe brațe, când ajungeam să stau afară exact în mijlocul zilei. 

M-am uitat și peste lista de ingrediente și i-am dat OK-ul mai ales când am văzut că lipsește alcoolul. Ce-i drept are parfum, deci dacă vă știți cu pielea foarte sensibilă eu aș face un test înainte. Vă las aici și lista de ingrediente, just in case:

Aqua, C12-15 Alkyl benzoate,Ethylhexyl methoxycinnamate, Octocrylene, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, VP/Eicosenecopolymer, Argania spinosa oil, Sodium polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl urea, Tetrasodium EDTA, Benzyl salicylate, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Limonene, alpha-Isomethyl Ionone.

Aaaaa, vorbind de parfum... mie îmi place mult cum miroase (este un miros foarte prezent la cei de la Gerocossen - asemenea gamei cu ulei de argan. Ce-i drept, acest ingredient e prezent și aici - yay). Îmi aduce aminte de mare și nisip, dar asta poate și pentru că așa am facut cunoștință cu el. 

Voi l-ați încercat? Cum vi se pare? Sau ce alte alterative preferați pentru protecția solară pe timp de vară?
Share:

Post a Comment

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes